Contact

Contact

Heb je een vraag aan ons? Neem dan contact met ons op via onderstaande contactgegevens of maak gebruik van het contactformulier (dit heeft de voorkeur).

Outdoor Center Beach Ameland

Wij zijn de eerste locatie op het strand!

De leukste plek op het strand vind je bij Beach Ameland aan het einde van het Westerpad in Nes. Hier kun je terecht voor stoere en spannende sportactiviteiten als strandzeilen, golfsurfen, kitesurfen, brandingkayakken, powervliegeren, boogschieten en nog veel meer! In de vakantie hebben wij speciale programma’s en voor groepen en scholen zijn er aparte tarieven.

Reserveer direct via onze website of bel of gerust op!

Westerpad 1A
Paal 11.800
Strand Nes

Tel.: +31 (0)6-27226906

Routebeschrijving

Vanuit Nes(veer boot) & Buren

Wij zijn de eerste locatie op het strand!

Fiets vanuit het dorp Nes richting Ballum/Hollum langs de Ballumerweg. Zodra je het dorp Nes uitfietst ga direct het eerste fietspad rechtsaf via het ‘Westerpad’. Let op, hier mag je met een auto niet in! Ook kun je naar de hoofdstrandopgang van Nes fietsen en achter restaurant het ‘Baken’ linksaf het fietspand nemen die achter de camping langsloopt. Fiets 1 km door tot aan de strandopgang Westerpad. Wij zijn de eerste locatie op het strand!

Vanuit Ballum & Hollum

Wij zijn de eerste locatie op het strand!

Op de fiets kun je het fietspad door de duinen volgen tot aan de strandopgang Westerpad. Vlak bij deze opgang is een herkenbaar wit huis in de duinen. Ook kun je langs de autoweg het fietspad volgen tot vlak voor het dorp Nes. Vóór het bos loopt het Westerpad, neem deze afslag naar links en fiets door tot de strandopgang. Wij zijn de eerste locatie op het strand!

Kom je met de auto? Dan kun je deze het beste parkeren op de parkeerplaats van strandopgang Nes. Vanaf hier is het 30 minuten lopen naar onze strandlocatie.

Jouw vraag

(* = altijd invullen)

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en de Google Privacy en Voorwaarden gelden. Uw gegevens worden versleuteld verstuurd.