Onze locatie

Outdoor Center Beach Ameland

Wij zijn de eerste locatie op het strand!

De leukste plek op het strand vind je bij Beach Ameland aan het einde van het Westerpad in Nes. Hier kun je terecht voor stoere en spannende sportactiviteiten als strandzeilen, golfsurfen, kitesurfen, brandingkayakken, powerkiten, boogschieten en nog veel meer! In de vakantie hebben wij speciale programma’s en voor groepen en scholen zijn er aparte tarieven.

Beach House

Outdoor Center Beach Ameland – outdoor strandactiviteiten – heeft een unieke locatie op het Noordzeestrand van Ameland ter hoogte van strandpaal 11.800. Hier hebben we een strandpaviljoen staan waaruit wij al onze strandactiviteiten organiseren. Waar we in 1995 zijn begonnen met een zeecontainer, beschikken we nu over een nieuw, bijzonder pand. Het gebouw is zo veel mogelijk opgebouwd vanuit de Cradle2Cradle filosofie.

Naast de opslag van al het sportmateriaal kun je in het pand omkleden, jezelf afspoelen, iets te eten of te drinken halen en heerlijk relaxen in hangmatten of loungebanken. Bij de kleedruimtes staan kluisjes zodat je spullen veilig zijn wanneer je het water op gaat. En wanneer de zon ondergaat maken wij een gezellig kampvuur!

De Beach House is mede mogelijk gemaakt door:

  • Provincie friesland
  • EPEA
  • Summersalt
  • Topspijkers
  • Cradle2Cradle Island partners

beach-ameland-strand

aktiviteiten-ameland-hp

Wij zijn de eerste locatie op het strand!