Schoolreisje Ameland

Schoolreisje Ameland

Een leuk, actief, spannend én een onvergetelijk schoolreisje organiseren? Een schoolreisje waarover nog lang nagepraat zal worden? Kom naar Ameland!

Ameland is de perfecte locatie voor een natuurlijk én avontuurlijk schoolreisje. De natuur, het gevoel van vrijheid op Ameland gecombineerd met spannende uitdagende activiteiten zijn de ideale mix voor een onvergetelijke schoolreis.

Bij Beach Ameland Outdoor Center kunt u (samen met de kinderen) een schoolreisje op maat samenstellen. Strandzeilen, boogschieten, golfsurfen, raften… het is allemaal mogelijk. Tijdens het schoolreisje Ameland lekker actief bezig zijn, veel bewegen en samen met vriendjes en vriendinnetjes spannende activiteiten ondernemen.

Beach Ameland organiseert actieve schoolreisjes op Ameland

Of het nu gaat om een schoolreisje voor het basisonderwijs of een schoolreisje voor het voortgezet onderwijs. Beach Ameland Outdoor Center maakt er een onvergetelijk schoolreisje van! Het avontuur begint zodra jullie voet aan wal zetten. Wij halen jullie op van de boot. Aan de hand van een GPS-tocht gaan we gezamenlijk naar ons Beach House op het strand. De activiteiten vinden zowel op het strand, in de zee én op het eiland plaats. Afhankelijk van de leeftijd van de groep, worden de activiteiten samengesteld. Extra leuk wordt het als het schoolreisje wordt afgesloten met een patatmenu, barbecue en/of kampvuur op het strand.

Programma DAG 1 (op maat samen te stellen)

Programma DAG 2

Ameland Challenge: Op de fiets ga je in groepjes over het eiland waar jullie al fietsend en ontdekkend verschillende activiteiten tegen komen. Een leuke dag invulling waarbij iedereen Ameland op een unieke manier leert kennen!
De Ameland Challenge bevat de volgende activiteiten:

Ons arrangement schoolreisje Ameland is zowel als 1-daagse en 2-daagse schoolreis te boeken. Scholen die bij ons een schoolreis boeken, kunnen dit tegen speciaal gereduceerde groepstarieven doen! Om het schoolreisje Ameland gezamenlijk met ons op maat samen te stellen neemt u contact met ons op.

1-daagse programma: €19,75 per persoon
2-daagse programma: €24,75 per persoon

[ssba]

Raften

Brandingraften is een echte teamspo

v.a. €25.00 p.p.

Golfsurfen

Staand op het board met de golf mee

v.a. €25.00 p.p.

Strandzeilen (Blowkarten)

Strandzeilen! Een unieke activiteit

v.a. €25,- p.p.

Archery Tag

Schakel het andere team uit!

v.a. €15.00 p.p.

Team-Experience

Zijn jullie het beste team in deze

v.a. €17.50 p.p.

Boogschieten

In de huid van Robin Hood

v.a. €12.50 p.p.

Kayakken

Ervaar het ‘surf’ gevoel..

v.a. €25.00 p.p.

schoolreis ameland

schoolreis ameland

outdoor activiteiten strandactiviteiten ameland

outdoor-activiteiten-strandactiviteiten-ameland-003